Loading...

Fermentator rotativ orizontal

Previous Next

Caracteristici :

Fermentatoarele rotative pentru vinuri rosii sau vinuri albe aromate. Reglare programabila a ciclului de omogenizare a mustuielii. Sunt produse si echipate standard sau in conformitate cu schema tehnologica a clientului din otel inoxidabil Aisi 304.

Componenta:

- Gura de vizitare Ø 900

- Spirala de amestecare si evacuare

- Iesire totala cu robinet si capac

- Tablou electric

- Manta termica

- Sita de scurgere

- Trapa dreptunghiulara

Avantaje si calitati ale fermentatoarelor orizontale:

- Omogenizare perfecta ca urmare a amestecarii elicoidale

- Urmarie automata a temperaturii in vas

- Reglarea temperaturii in vas prin transmiterea automata a lichidului de racire in mantaua vasului

- Regla automata a ciclului de omogenizare- 8 ciluri- programe de 24 ore

- Semnal sonor- inainea fiecarui cilcu si la terminarea programului stabilit

 

Parametri tehnici

Volum

m3

5

10

15

35

50

Diametru D

mm

1721

2232

2232

2870

3170

Lungime L1

mm

2500

2500

3500

5000

6000

Distanta intre B suporti B1

mm

mm

2622

1250

1830

1550

2600

1550

4100

1940

4400

2200

Lungie L

mm

3880

3900

4850

6750

8100

Latime rama C

mm

1650

2012

2000

2650

3100

Presiune maxima in mantale

Mpa

0.25

0.25

0.25

0.25

0.25

Putere instalata

kW

4.0

5.5

5.5

11.0

15.0