Loading...

Fermentator rotativ orizontal

Previous Next

Caracteristici :

Fermentatoarele rotative pentru vinuri rosii sau vinuri albe aromate. Reglare programabila a ciclului de omogenizare a mustuielii. Sunt produse si echipate standard sau in conformitate cu schema tehnologica a clientului din otel inoxidabil Aisi 304.

Componenta:

- Gura de vizitare Ø 900

- Spirala de amestecare si evacuare

- Iesire totala cu robinet si capac

- Tablou electric

- Manta termica

- Sita de scurgere

- Trapa dreptunghiulara

Avantaje si calitati ale fermentatoarelor orizontale:

- Omogenizare perfecta ca urmare a amestecarii elicoidale

- Urmarie automata a temperaturii in vas

- Reglarea temperaturii in vas prin transmiterea automata a lichidului de racire in mantaua vasului

- Regla automata a ciclului de omogenizare- 8 ciluri- programe de 24 ore

- Semnal sonor- inainea fiecarui cilcu si la terminarea programului stabilit

 

Parametri tehnici

Volum

m3

5

10

15

35

50

Diametru D

mm

1721

2232

2232

2870

3170

Lungime L1

mm

2500

2500

3500

5000

6000

Distanta intre B suporti B1

mm

mm

2622

1250

1830

1550

2600

1550

4100

1940

4400

2200

Lungie L

mm

3880

3900

4850

6750

8100

Latime rama C

mm

1650

2012

2000

2650

3100

Presiune maxima in mantale

Mpa

0.25

0.25

0.25

0.25

0.25

Putere instalata

kW

4.0

5.5

5.5

11.0

15.0

Leading the way

33 A, Gheorghe Pop de Băseşti St., 021365, S 2, Bucharest | Email: office@valdo-invest.ro  |  Phone: + 4 021 313 0204 | +4 021 313 0205 | Fax: + 4 021 313 0206